HoofdnieuwsRegionaalSport

SVK turnster Lisanne Hulder Fries kampioen in de 2e divisie

HEERENVEEN – Zaterdagmiddag is in sportstad Heerenveen de wedstrijd voor de landelijke doorstroming gehouden, tegelijk ook het Fries kampioenschap.

Voor SVK Kollumerzwaag deden in de categorie N2 wat onder de 2e divisie valt drie jonge getalenteerde turnsters mee. Lisanne Hulder, Chantal Hietkamp en Kristien Gommers. De meiden hebben het goed geturnd. Lisanne Hulder heeft vooral op brug en vloer belangrijke punten gepakt. Op deze toestellen behaalde zij de hoogste score. Wat haar uiteindelijk ook de Friese titel bezorgde.

Een ontzettend knappe prestatie van deze elegante turnster. Chantal heeft een topscore op sprong neergezet en ook vloer ging ook niet onverdienstelijk, helaas liet ze op brug en balk punten liggen. Een 11e plaats was vandaag het hoogst haalbare. Kristien heeft een zeer knappe score op balk behaald ze was hier derde en ook op brug behaalde zij een 6e plaats.

Het laatste onderdeel vloer speelde haar parten, de jury heeft een aantal onderdelen afgekeurd. Hierdoor behaalde zij vandaag een 12e plaats. Het is nog even wachten op de uiteindelijke doorstroming voor Chantal en Kristien. De kans is aanwezig dat zij hier wel voor in aanmerking komen. Het was weer een spannende en leerzame dag voor de trainster en de turnsters.

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button