HoofdnieuwsRegionaalSport

SVK turnsters; Eline goud, Maxime en Anna zilver en Marije brons in Buitenpost

BUITENPOST – Op zaterdag 13 april werd de tweede plaatsing wedstrijd voor niveau 9-10 gehouden. Hierbij mochten Jenny Merkes en Anna Nuveld het spits afbijten. Jenny draaide een betere wedstrijd ten opzichte van de vorige. Helaas door een val van de brug en de balk niet in de prijzen. Anna Nuveld heeft weer een goede wedstrijd gedraaid. Met de  balk iets minder strak dan de vorige wedstrijd, toch nog een zilveren medaille.

Daarna was het de beurt aan Maxime Veenstra,  Julia Lautenbach en Marije Heidstra. Deze drie dames hebben alle drie laten zien wat ze in huis hebben. Alle drie dames lieten de balk oefening zien zonder te vallen. Maxime turnde weer erg netjes en dit keer was dit goed voor een zilveren medaille. Marije heeft het ook goed gedaan deze wedstrijd en dat werd beloond met een 4e prijs. Julia kan ook trots op haar zelf zijn, maar helaas naast het podium. In de andere baan was het de beurt aan Melissa Veenstra en Eline Postma. Met een keer trainen per week hebben ze het heel goed gedaan. Eline mocht de gouden medaille om haar nek laten hangen.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Sylvana van Rijszen. Sylvana heeft het deze wedstrijd hartstikke goed gedaan. Ze heeft een hele goede sprong en brug oefening laten zien. En ten opzichte van de vorige wedstrijd heeft ze zichzelf enorm verbeterd.

Het was weer een geslaagde dag. Het is nog even afwachten op de uitslag van de doorstroming naar de Friese Kampioenschappen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button