HoofdnieuwsRegionaal

Swaddekuier krijgt eigen Swaddekuierbol

BUITENPOST – Op woensdag 30 april is de eerste Swaddekuierbol overhandigd aan het bestuur van de Swaddekuier. Willem Kroodsma en Marijke Brander ontvangen het voedzame muesli speltbroodje van Anna van der Bijl.

Het bestuur van de Swaddekuier heeft in samenwerking met bakkerij A.J. van der Bijl speciaal voor deze wandeltocht de Swaddekuierbol ontwikkeld. Het origineel ambachtelijk gemaakte product bevat speltmeel, gedroogde zuidvruchten, gemengde noten, appel en rozijnen.Deze combinatie van ingrediënten maakt dat de Swaddekuierbol vol energie zit. En dat hebben de wandelaars natuurlijk nodig,” aldus van der Bijl.

Op 27 en 28 juni aanstaande vindt de  wandeltocht door het nationaal landschap De Fryske Wâlden voor de zevende maal plaats. Nynke Kloosterman, secretaris van de Swaddekuier, is erg content met het broodje: “Ik heb het al even geproefd en het broodje heeft een heerlijke bite, het is erg smakelijk en voedzaam.” Het bestuur trakteert alle deelnemers van de wandeltocht daarom ook graag op deze voedzame versnapering. De broodjes zijn vanaf  woensdag  7 mei aanstaande verkrijgbaar in alle winkels van bakker van der Bijl.

Wilt u ook een keer de sfeer van de Swaddekuier proeven? Inschrijven kan op www.swaddekuier.nl

Fotobijschrift: Willem Kroodsma en Marijke Brander ontvangen de Swaddekuierbol van bakker Anna van der Bijl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button