EvenementenHoofdnieuwsRegionaalSportVideo's

Switte4Energy Spinningmarathon voor kinderen met energiestofwisselingsziekte (Video)

BUITENPOST – Op zaterdag 15 februari vond voor de 3e opeenvolgende keer de Switte4Energy Spinningmarathon plaats bij Bewegingscentrum Switte te Buitenpost. 45 deelnemers fietsten tussen de 1 en 6 uren mee voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Ook kwamen er veel familie, kennissen en vrienden de deelnemers aanmoedigen.

In elk uur werden de deelnemers door een andere instructeur begeleid en in het laatste uur werden ze door Gert Tholen, bekend van Ultimate Indoor Cycling, naar de top van de Mont Ventoux meegenomen. Dezelfde uitdaging die team Switte4Energy op 14 juni zal aangaan bij de Challenge Mont Ventoux 2014. Doordat het gehele evenement werd gesponsord door Bewegingscentrum Switte, Coop Buitenpost, Bloemtique en Dextro Energy Nutrition Sports kan de gehele opbrengst voor de gehele 100% ten goede komen aan het goede doel. Door de deelnemers werd een totaalbedrag van € 1031,15 bijeen gefietst. Een zeer mooi bedrag wat binnenkort naar het goede doel zal worden overgemaakt.

Heeft u niet mee kunnen fietsen, maar wilt u ook de strijd tegen energiestofwisselingsziekten steunen, neem dan contact met ons op via [email protected] of doneer op: http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/146/

 

Foto’s  en video Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button