Sport

Tafeltenniskampioenschap voor basisscholen Kollum

KOLLUM – Leerlingen van de basisscholen in Kollum waren zaterdag 8 oktober 2022 in sportzaal Baensein in Kollum om te komen tafeltennissen.  Ze waren daar te gast bij Tafeltennisvereniging Nordic voor het traditionele basisscholenkampioenschap tafeltennis. Een leuke manier om op een gezellige manier en tegelijk in wedstrijdverband kennis te maken met tafeltennis als sport. Er waren 25 kinderen die zich voor dit toernooi hadden aangemeld. Na een kort woord van welkom ging het toernooi van start. De kinderen speelden diverse wedstrijden en daarbij werd natuurlijk voor de winst gestreden Er sneuvelden dan ook enkelen ballen, maar dat mocht de pret niet drukken. Aan het einde van het toernooi werd de uitslag bekendgemaakt. Deze was als volgt:

  1. De Koningin Julianaschool
  2. De Prins Bernhardschool
  3. De Prof. Casimirschool

De wisselbeker – vorig jaar nog zo knap gewonnen door de Prins Bernhardschool – ging dus nu naar  de Koningin Julianaschool. Een hele mooie prestatie!!

Het bestuur van TTV Nordic ziet terug op een geslaagd toernooi. Kinderen die dat willen kunnen natuurlijk vaker komen tafeltennissen. De kinderen kregen dan ook een informatiefolder mee waarin is aangegeven dat er op maandagavond en vrijdagavond jeugdtrainingen zijn in sportzaal Baensein. Wie dat wil kan gedurende 4 weken gratis meespelen!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button