HoofdnieuwsRegionaalSport

Talentvolle turnsters SVK winnen gouden medaille’s

HARKEMA – Afgelopen zaterdag 5 april was de tweede plaatsingswedstrijd voor  niveau 11 en 12 in Harkema.
De vorige wedstrijd werd er door alle meiden een medaille in de wacht gesleept. Dus de verwachtingen waren hoog. Cyanne mocht vandaag beginnen en begon haar wedstrijd goed, ze behaalde een eerste plaats op vloer en brug, maar door een balansfoutje op de balk werd ze hierbij 6e waardoor haar cijfer snel naar beneden ging en kwam daarmee net buiten het erepodium en behaalde uiteindelijk een vierde plaats.

 

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Lisa. Lisa heeft de gehele wedstrijd erg strak geturnd en werd eerste op balk en vloer. Op de brug en sprong behaalde ze ook zeer goede cijfers waardoor ze uiteindelijk een eerste plaats op het erepodium mocht innemen.
In de laatste wedstrijd mochten Rianne, Marit en Sofia hun kunsten nog aan de jury vertonen.
Rianne en Marit begonnen de wedstrijd goed met de sprong. Bij de brug werd door beide dames al een paar kleine foutjes gemaakt. Aangekomen bij de balk was er door beide dames een val. Daarna mochten de meiden het nog goedmaken bij de vloer waar ze allebei een mooie oefening lieten zien.
Sofia mocht haar kunsten in een ander groepje laten zien en had Alissa als hulp bij zich. Sofia turnde een mooie wedstrijd.  Bij het inturnen op de balk viel ze bijna bij elk element van de balk. Ze verbeterde zich goed door tijdens de wedstrijd niet één keer van de balk te vallen.
Sofia behaalde met haar goede prestaties een eerste plaats.
Voor de meiden is het nu wachten op de doorstroming richting het Fries Kampioenschap wat wordt gehouden op 24 mei 2014.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button