HoofdnieuwsRegionaal

Tandtechnisch Laboratorium Huttema 12,5 jaar in Kollum

KOLLUM – Deze week  is het 12,5 geleden dat eigenaar Erwin Huttema zijn bedrijf aan de Hammeren 50 in Kollum opende. Tijdens de eerste jaren werden alleen kronen en bruggen gemaakt en werkte Erwin vanuit huis. Wegens ruimtegebrek heeft het bedrijf zich sinds 2003 gevestigd in een nieuwbouwpand achter de woning van de familie Huttema. Erwin Huttema is er dan ook trots op dat zijn bedrijf is uitgegroeid tot een Tandtechnisch Laboratorium, waarin alle facetten van de tandtechniek kunnen worden vervaardigd. Zo maakt hij o.a.: kronen, bruggen, frameprotheses, protheses, al dan niet op implantaten, gebits-beschermers en snurkbeugels.

Het bedrijf gaat mee met de tijd en er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, zoals een 3D-scanner, waarmee het mogelijk is om de kronen digitaal te designen waardoor de levensechtheid van de kroon een natuurlijker uitstraling krijgt. Al dit werk wordt gemaakt in opdracht van een groep tandartsen uit Noordoost Friesland. Na overleg met de tandarts komen veel klanten bij ons langs om hun specifieke wensen te bespreken. Hierdoor krijg je een eindproduct dat is afgestemd op de wensen van de klant.

Wat veel mensen nog niet weten is dat je tevens voor reparatie van uw prothese ook bij ons terecht kunt. Hiervoor kunt u contact opnemen met Tandtechnisch Laboratorium Huttema 0511-453459.

 

 

Foto’s  Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button