HoofdnieuwsRegionaal

Tanken in Kollum wordt goedkoper

KOLLUM – In 1980 is Auto Beerda gestart met het brandstofmerk ELF. Na verschillende overnames in de brandstofwereld heeft Auto Beerda na ELF, de merken Mobil en BP gevoerd. In 2003 is gekozen voor een onbemande formule van het merk Q8.

Per september is de naam Q8 Easy van het tankstation verdwenen en is er omgekleurd naar de onbemande tankformule Total Express. Het volledige tankstation is aangepakt, zo zijn er nieuwe pompen geïnstalleerd, is de gehele luifel vernieuwd alsmede voorzien van LED verlichting. Op het tankstation is naast de vertrouwde producten Euro95, Diesel, LPG, nu ook Total Excellium 95 verkrijgbaar. Deze benzine zorgt er voor dat de motor efficiënter, zuiniger en minder vervuilend is.

Voor Total past deze nieuwe locatie in hun groeistrategie. De ANWB Kampioen Nationale Tanktest heeft doen blijken dat Total Express tot de vijf goedkoopste tankstation ketens behoord. Bij Total Express tankt men kwaliteit, dit gecombineerd met een super scherpe prijs! Vanaf donderdag 13 t/m woensdag 19 september is er een openingsaanbieding: 20 cent korting op benzine / diesel en 25 cent korting op LPG. Voor bedrijven bestaat er de Total Card, de tankbeurten komen hiermee overzichtelijk op één factuur. Op het tankstation is hier informatie over beschikbaar.

Op de foto Tankstation Beerda ELF begin jaren ‘80 v.l.n.r.: Henk Nijland, Tjeerd Mevius, Albert Tjerk Hoof, Klaas Schut, Teake Zwart en Gosse Beerda.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button