EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Teake, Griet en Minze zaterdagavond 27 april in Buitenpost

BUITENPOST – Op zaterdagavond 27 april, 20.00 uur, komt het drietal Teake van der Meer, Griet Wiersma en Minze Dijksma naar zalencentrum The Point voor een avondje heerlijk genieten met hun nieuwste programma “Moat dit no sa ?!” Deze door stichting Maskelyn georganiseerde avond was eerder gepland voor oktober 2012, maar kon toen vanwege omstandigheden niet doorgaan. Met nieuwe conferences, dolkomische typetjes en hilarische sketches, zullen Teake, Griet en Minze de lachers weer op hun hand weten te krijgen. Deze gezellige familielachshow wordt daarbij gecompleteerd door mooie Friese muziek en absurde gortdroge magie  zodat u heel af en toe ook weer even bij kunt komen. Teake is een fenomeen, een volkskomiek, die de lach aan zijn kont heeft, zoals ze dat zeggen. Waar hij de types die hij speelt vandaan haalt is een raadsel, maar ze zullen maar naast je komen wonen.
Griet wordt in de wandelgangen, door haar  kolderieke typetjes stiekem soms de Friese
Tineke Schouten genoemd. In haar lachwekkende sketches met Minze geeft Minze de voorzet, ook al  kost dit hem soms het geheim van zijn trucs, Griet mist nooit  en schiet hem dan ook op de meest doldwaze manieren in. Lachen is gezond, humor ontspant en deze drie Friese toppers zouden dus eigenlijk als ervaringsdeskundigen een onderdeel van ons zorgpakket moeten worden.

Kortom; Teake,Griet en Minze staan garant voor een avondje onbezorgd genieten en heel veel lachen. Reeds gekochte kaarten voor de avond in oktober 2012 zijn natuurlijk nu gewoon geldig.

Voorverkoop Bloemtique (voorheen Hedera) Buitenpost.

 Info: 0511 541444.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button