Sport

Team Bauke888 doet mee aan Alpe d’Huzes t.b.v. het K.W.F

BUITENPOST – Op 6 juni gaat Team Switte4Energy onder de naam van Team Bauke888 deelnemen aan Alpe d’Huzes t.b.v. het K.W.F.

Waarom onder de naam van Team Bauke888? Op 30 juli 2023 is Bauke Miedema, voormalig teamlid en familielid van een aantal teamleden van ons overleden aan de gevolgen van leukemie. 5 jaar eerder had Bauke de strijd tegen leukemie al eens overwonnen middels chemotherapie en stamceltherapie, echter in juli moest hij na een maand vechten de strijd staken.

Bauke heeft in zijn leven meerdere goede doelen gesteund, waaronder Join4Energy en Duchenne, maar zijn hart lag bij Alpe d’Huzes. Hij heeft 2 keer deelgenomen en begin juni 2023 was hij als motorbegeleider aanwezig bij dit evenement. Bauke was ook fervent Ducati rijder. Hij reed op een Ducati 888.

In oktober sloten ook Minze en Rindert Zijlstra zich er bij aan. Minze zijn vrouw Janke heeft in 2022 borstkanker gekregen en is nu herstellende, zij hebben een zware tijd achter de rug. Team Switte4Energy gaan dus als Team Bauke888 met 9 teamleden voor Bauke en Janke de Alpe d’Huez beklimmen. Om te mogen deelnemen moet echter veel sponsorgeld bijeengebracht worden. Per deelnemer € 2500,=. Uiteraard betalen ze zelf het inschrijfgeld en de reis- en verblijfkosten.

Iedere donatie is dus welkom. Of nu een euro is of een groot bedrag. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om achter op het te dragen koersshirt op de dag van de beklimming een bedrijfslogo te plaatsen. Donaties van meer dan € 500,= komen hiervoor in aanmerking. Hier zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar.

Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met [email protected]. De logo’s kunnen tot uiterlijk 12 februari worden geplaatst. Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat op het teamaccount of 1 van de teamgenoten. https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamBauke888

Dit kan u ook interesseren

Back to top button