HoofdnieuwsRegionaal

Thuswonen werkt vanaf 3 september op centrale locatie

DOKKUM – Vanaf 3 september 2012 werkt Thús Wonen vanuit een centrale locatie in Dokkum. Het verbouwde kantoor aan de Holwerderweg 17 is klaar voor gebruik waardoor de vestigingen in Broeksterwâld, Kollum en Feanwâlden kunnen worden opgeheven. Door te werken vanuit een kantoor kan er nog efficiënter én slagvaardiger worden gewerkt aan de toekomst. Zo kan Thús Wonen goed en betaalbaar huren blijven verzorgen in Noordoost-Friesland.

Roelof Kuik, directeur-bestuurder Thús Wonen: “De verbouw van het kantoor past binnen onze doelstelling om stevig te bezuinigen op onze huisvestingskosten. Naast de vermindering van de huisvestingskosten, dragen ook de verkoop en verhuur van de andere kantoren in Kollum, Feanwâlden en Broeksterwâld bij aan de kosten voor de verbouw. We willen de verbouw op deze manier zoveel mogelijk kostenneutraal realiseren. Het kantoor in Kollum hebben we inmiddels al kunnen verkopen.”

Het voormalige kantoor in Dokkum was niet toereikend voor de circa 70 medewerkers. Na de sloop van een gedeelte van het oude kantoor en de opbouw van een nieuw deel moet het pand nu alle medewerkers kunnen faciliteren. Het is een bijzonder kantoor, waarbij goed is nagedacht over de kosten, duurzaamheid en de uitstraling. Dit kantoor heeft, vergeleken met een traditionele bouwwijze, slechts tweederde van de omvang nodig. De uitstraling van het kantoor is open en transparant door het gebruik van glas in plaats van steen.

In de week van 3 september zijn er wijzigingen in onze openingstijden. Klik hier voor meer informatie.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button