HoofdnieuwsRegionaal

T.L.M. korps Kollum presenteert “The American Dream”

KOLLUM – In een bomvol zalencentrum De Colle was zaterdagavond de jaarlijkse muzikale avond van T.L.M. korps Kollum. Na vrijdagavond stond ook de zaterdagavond  bol van muziek, show en dans. Thema van dit jaar was “The American Dream”, de avond werd dan ook begonnen met het Amerikaanse volkslied gezongen door Johnny de Vries, waarna het show en dans festijn los ging. De teams van T.L.M. korps Kollum hadden dansshows ingestudeerd en de malletband speelde werken zoals Axel Foley en Born to the U.S.A. van the Boss ingespeeld op het thema van dit jaar. In de pauze was een verloting waarmee leuke prijzen waren te winnen.

Na de pauze werd er een sketch gedaan over de oprichters van het T.L.M. korps van Kollum, Jan Boerema en Aafke Poelstra, gespeeld door Jan Meester en Els Hoekstra. Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum werd deze verrassingsact gegaan.

In het slotstuk  Dirty Dancing gingen de leden terug naar de jaren’80 waarvoor ze een staande ovatie kregen van het publiek. Na afloop zette wethouder Jelle Boerema verschillende mensen in het zonnetje die aan deze zeer geslaagde avonden hebben meegewerkt.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button