Buiten regioHoofdnieuwsRegionaalSport

Top Wedstrijd voor GVV

SNEEK – Zaterdag werden het junioren C team en het senioren B team van GVV Feanwâlden Fries Kampioen bij het groepsspringen voor A-B-C niveau. Ook de jeugd C en senioren C lieten mooie optredens zien. Super prestaties van en een enorme teamspirit bij alle vier de GVV teams o.l.v. Maria Woudstra en Wilma Schouwstra met assistentie van Marloes en Ytje.

Twee Friese titels en een tweede plaats waren er voor de C junioren Klaske Toering (SHELL) Merit Bijerman, Cheyenne Nijboer, Maud Schut, Jannah v/d Velde, Sanne Stuivenvolt, Demi Braam en Marijke Postma.

De B senioren ploeg bestaande uit Aline Terpstra, Jeltje Wijnsma, Femke Postma, Neelie Broersma, Trude Bergsma, Jildou Kootstra Sanne Wolters en Rose Lea sprong eenmaal naar goud en twee maal naar zilver. Met het behalen van de Friese titels dwingen beide GVV teams promotie af voor het nieuwe seizoen.

De jongste jeugd  van Feanwâlden Jente Jongsma, Naomi Jongeling, Dian Smid, Fenna Peterson, Baukje Kramer, Josine Camminga en Lycke Kootstra mocht twee keer het podium betreden om zilver en brons in ontvangst te nemen op de andere twee toestellen stonden ze net naast het podium met een vierde plaats.

Tot slot was er een eervolle vermelding voor het senioren C team. Twee gastspringsters van SHELL Marije en Nathalie en vier dames van GVV Merel Molenbuur, Femke Boonstra, Ineke Jousma en Mirjam den Hertog die voor het eerst op dit niveau op de vloer stonden met als aanvoerder Ellisabeth de Groot. Ze presteerden super en eindigden dan ook verdient in de middenmoot.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button