HoofdnieuwsRegionaalSport

Trainer Ron de Boer en vv Kollum verlengen samenwerking

KOLLUM – Voor aanvang van de bekerwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen maakte Ron de Boer tijdens de wedstrijdbespreking aan de selectie bekend dat hij met het bestuur is overeengekomen de samenwerking met vv Kollum te verlengen. Bij de selectie ging een spontaan gejuich op.

Eerder had de spelersgroep in hun evaluatie al lovende woorden gesproken over de trainer. Maar ook bij supporters, sponsoren en bestuur ligt de Boer goed. Onder zijn leiding zijn er voetballend flinke stappen vooruit gezet, met een huidige tweede plaats op de ranglijst in de 2e klasse i tot gevolg. De wedstrijden in de bekercompetitie tegen 1e klassers lieten zien dat vv Kollum momenteel minimaal 2e klas waardig is.

De gesprekken tussen de technische commissie, het bestuur en Ron de Boer over een contractverlenging verliepen dan ook voorspoedig. De Boer heeft het in meerdere opzichten enorm naar zijn zin in Kollum en ziet voldoende potentieel in zowel de groep als de rest van de vereniging om stappen vooruit te zetten. De komst van het kunstgrasveld draagt hier volgens de Boer ook zeker aan bij.

Het nieuwe seizoen 2020/2021 wordt dus het 3e jaar voor Ron de Boer bij vv Kollum. Maar waarschijnlijk niet het laatste jaar want het bestuur en de trainer hebben ook de intentie uitgesproken daar nog een 4e jaar aan vast te knopen. Dit schept mogelijkheden om  verder te bouwen aan een succesvol vervolg!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button