HoofdnieuwsRegionaal

#Trots op Kollum, alleen kom je ver, samen kom je verder!

KOLLUM – “Wanneer u weer een persconferentie houdt, denkt u dan mij, aan ons, aan al die ondernemers die financieel geruïneerd worden? U zei toch dat we dit samen zouden doen? Ik voel geen samen want er wordt niet over ons gesproken en niet aan ons gedacht. Ik heb u nodig, meneer Rutte. Koester ons, ook wij hebben een stip op de horizon nodig!”

Deze noodkreet van Tineke Kuipers-van Zwieten van Buitengewoon Mooi in Kollum aan demissionair minister-president Mark Rutte vormde het vertrekpunt van een gezamenlijke actie. Drie energieke vrouwen besloten hun krachten te bundelen en in actie te komen voor Kollum. Naast Tineke zijn dat Sandra Bruins van Kroeze Optiek en Esther Hilderink, bestuurslid van Plaatselijk Belang Kollum en zelf ook ondernemer in Kollum.

Samen aan de slag om de aandacht te vestigen op wat nu en in de toekomst van belang is, investeren in de lokale ondernemers en elkaar het beste gunnen. Samen zorgen voor een mooi, aantrekkelijk winkel en horecahart wat bruist van energie. Daar doen we het voor! Dat zult u ook gaan zien of u nou ons dorp binnen komt rijden of door het winkelhart loopt, wij laten met de ondernemers zien, dat we trots zijn op Kollum. Dat we dit samen doen!

Als Plaatselijk Belang Kollum, koesteren wij onze ondernemers, wij willen hen graag ondersteunen, zodat ook zij die stip aan de horizon blijven zien. Een dorp om zo trots als een pauw op te zijn, een dorp waar je thuis bent. Dat is waar wij ons hard voor maken, samen één en voor ons allemaal. Voor iedere Kollumer, jong en oud!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button