HoofdnieuwsRegionaalSport

TTV Nordic spelers leveren goede prestatie tijdens Friese kampioenschap tafeltennis

FRANEKER – Op zaterdag 25 januari 2014 vond de Friese tafeltenniskampioenschappen plaats in Franeker.  Het toernooi werd voor jeugd- en volwassen spelers georganiseerd.  ’s Morgens rond half acht werd reeds afgereisd om op tijd aanwezig te zijn.  Voor TTV Nordic speelden voor in het jeugdtoernooi: Rosanna Levers, Sanne de Jong, Harm van Wieren en  Martijn van der Meer. 

Aan het seniorentoernooi nam Anita Spoelstra deel.  Het toernooi werd officieel geopend rond de klok van negen uur, waarna de dubbelspelen van start gingen.  Er werden spannende wedstrijden gespeeld, waarvan een aantal werd gewonnen, maar helaas werden er geen prijzen gewonnen.  Nadat de dubbelspelen waren afgerond, kon het enkelspel beginnen.  De jonge talenten Rosanna en Sanne deden hun uiterste best, maar konden helaas geen ereplaats bereiken. 

Ook Harm van Wieren en Martijn van der Meer slaagden niet in hun missie, alhoewel Harm wel tot de halve finale doordrong. Een mooie prestatie. Anita Spoelstra wist ook in de finaleronde terecht te komen, maar moest in de halve finale haar meerdere erkennen in de Fries Kampioene van het vorig jaar.  Een goede prestatie!  De Nordic-spelers kunnen  terugzien op een mooi toernooi!  

 

Foto TTV Nordic

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button