Sport

Turnsters GVV in de prijzen

SCHEEMDA – Zaterdag 14 mei werd het open Groninger kampioenschap voor het E niveau gehouden. Elise de Boer en Nynke de Jong mochten het spits afbijten voor GVV. Met technisch sterke oefening behaalden zij een zilveren medaille.

In dezelfde categorie duo E junioren werden Gerrieke Ellens en Elyse Kammelar 5de. Bij de duo E senioren deden Maud Schut en Laura Koster mee terwijl ze het wedstrijd seizoen een trio vormden. Na 2 keer samen te hebben getraind werden zij verassend 5e. Onze E senioren trio’s hebben ook laten zien dat ze bij de top behoren. Cheyenne Nijboer, Jannah van der Velde en Anne Margryth Adema mochten de zilveren medaille in ontvangst nemen. In dezelfde categorie was er brons voor Henriëtte Hiemstra, Marijke Vonk en Dian Smit. Op zondag 15 mei was het de beurt aan de D/C teams. Het C-trio Maike Helmus, Kyara Nijboer en Marijke Postma lieten twee prachtige oefeningen zien. De balans oefening was goed voor een score van 26.000 en een bronzen medaille.

Met de tempo oefening behaalde het team een 4de plek. De D trio’s streden mee in een groot deelnemersveld. Een 10de plaats was hier voor Femke Postma, Merel Molenbuur en Lisanne de Jong. In dezelfde categorie was er een 12de plaats voor Rixt de Jong, Rynke Helmus en Iris Helder. Tot slot was het de beurt aan het D junioren duo Merith Beijeman en Josine Camminga, de dames behaalden met een strakke oefening een bronzen medaille.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button