112HoofdnieuwsRegionaal

Twee drugsdealers aangehouden De Westereen

DE WESTEREEN – De politie heeft afgelopen vrijdag een 27-jarige inwoner van De Westereen en een 32-jarige inwoner uit een klein dorp in de gemeente Tytsjerkstradiel aangehouden. Het duo wordt verdacht van de handel in harddrugs in Noordoost Fryslân.

Signalen over handel in drugs

De 27-jarige inwoner van De Westereen is een bekende van de politie als het gaat om de handel in drugs. In 2015 zat de man hiervoor een straf uit in de gevangenis.  Na zijn vrijlating kwamen bij de politie al snel weer signalen binnen dat de man wederom in drugs handelde. De afgelopen periode werden deze signalen sterker. Reden voor de politie om een onderzoek te starten. In dit onderzoek kwam ook de 32-jarige man naar voren. Hij staat bij de politie bekend als drugsgebruiker. Het vermoeden bestaat dat beide mannen gezamenlijk in drugs hebben gehandeld.

Aanhouding verdachten

Afgelopen vrijdagochtend werden de twee aangehouden. Het duo wordt verdacht van de handel in drugs over een langere periode De rechter-commissaris besloot vandaag om beide verdachten voor 14 dagen in bewaring te stellen.

Onderzoek naar drugshandel

Het onderzoek naar drugshandel in Noordoost-Fryslân gaat verder. Meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Heeft u informatie over drugshandel? Bel dan de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button