HoofdnieuwsRegionaalSport

Twee leden v.v. Kollum gehuldigd

KOLLUM – Tijdens de algemene ledenvergadering maandagavond van de v.v. Kollum zijn twee leden gehuldigd voor hun inzet bij de vereniging.

Auke Mulder is door de vereniging benoemd tot lid van verdienste voor de ca. 33 jaren die hij heeft gefunctioneerd als trainer van jeugdteams en de laatste jaren bij de senioren.
Vrijwel alle nu spelende senioren hebben Auke als trainer gehad, waarmee je kunt zeggen dat hij aan de basis heeft gestaan van de sportieve successen van de vereniging in de afgelopen jaren.

Bij het beëindigen van zijn activiteiten heeft de vereniging hem op deze manier de waardering gegeven, die hij heeft verdiend. Het bijbehorende verenigingsspeldje is hem door zijn partner opgespeld in verband met de corona-regels.

Lammert Schotanus is zowel door de KNVB als door de vereniging gehuldigd.
Namens de KNVB heeft de heer Seije Heidstra hem de waardering in zilver uitgereikt. Naast een oorkonde is een zilveren speld toegekend, die door zijn echtgenote is opgespeld.

Lammert heeft deze onderscheiding te danken aan de zijn activiteiten vanaf 1983 als jeugdleider, lid van het jeugdbestuur, lid van de technische commissie en van de activiteitencommissie en als lid, voorzitter, secretaris en penningmeester van de sponsorcommissie. Onder zijn leiding is het voetbalveld van de vereniging veranderd in een accommodatie met tribune, dubbele rijen reclameborden en diverse andere reclame-uitingen rond de velden. Nu hij deze activiteiten heeft beëindigd, heeft de vereniging hem tot erelid van de v.v. Kollum
benoemd. Het bijbehorende speldje werd hem door voorzitter Bauke Schat overhandigd.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button