RegionaalSport

Twee nieuwe spelers voor VV Kollum 1

KOLLUM – VV Kollum is blij dat het komende seizoen 2024-2025 twee nieuwe spelers binnen de vereniging mogen verwelkomen: Marcel Kempenaar en Luca Kempenaar. Hoewel de achternamen anders doen vermoeden zijn beide heren (voor zover wij weten) geen familie van elkaar.

Marcel Kempenaar is 29 jaar en komt over van SC Kootstertille. Hij is woonachtig in Kollum en begon zijn keeperscarriere bij vv de Lauwers. Bij de Lauwers stond hij 9 seizoenen onder de lat en de afgelopen 4 seizoenen mocht hij het doel van sc Kootstertille verdedigen. Het waren stuk voor stuk fantastische jaren, maar Marcel was toe aan een nieuwe uitdaging en vindt het geweldig om die in het dorp waar hij ook woonachtig is aan te gaan.

Luca Kempenaar is 20 jaar en komt over van Broekster Boys. Hij speelde zijn hele jeugd bij Broekster-Walden en speelde toen regelmatig spannende wedstrijden tegen de jeugdploegen van vv Kollum. Na de jeugdopleiding sloot Luca aan bij de A-selectie van Broekster Boys. Een mooie en leerzame periode in een team met veel ervaren spelers. Om zich nog sneller te kunnen ontwikkelen als speler wilde Luca toch graag de overstap maken naar Kollum waar hij een vaste waarde in de basis hoopt te worden.

VV Kollum is blij met de komst van de beide Kempenaars en hopen dat ze een onvergetelijke tijd bij vv Kollum mogen beleven!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button