112HoofdnieuwsRegionaal

Twee ongevallen binnen 100 meter op de N358

DRACHTSTERCOMPAGNIE – Op De Skieding (N358) tussen Houtigehage en Drachtstercompagnie zijn donderdagavond in korte tijd twee ongevallen gebeurd.

Het eerste ongeval was op De Skieding bij Houtigehage, hier waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen kwam op de rotonde tot stilstand. Het ongeval gebeurde toen een automobilist bij het oprijden een andere automobilist, die over de rotonde reed, over het hoofd zag. Er raakte niemand gewond.

Beide voertuigen zijn afgesleept Toen de politie het ongeval had afgehandeld kwam een tweede ongeval binnen op De Skieding. Ter hoogte van de afslag met de Parksterdwarsweg waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

Hier had een bestuurder met zijn voertuig te laat opgemerkt dat er een voertuig voor hem stilstond, een aanrijding was het gevolg. De bestuurder van Mitsubishi raakte gewond en is met nekletsel overgebracht naar het MCL in Leeuwarden.

De bestuurder van de VW raakte niet gewond. De politie regelde tijdens het ongeval het verkeer. Beide voertuigen zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto’s Jelke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button