HoofdnieuwsRegionaal

Tweede interland op veld van vv Kollum weer groot succes

KOLLUM – Op zondag 11 oktober werd op Baensein voor de 2e keer tegen de vluchtelingen uit de van der Bijhal gespeeld. Vooraf werden er spontaan heel veel voetbalschoenen ingeleverd zodat iedereen op noppen kon spelen. Het enthousiasme was groot want deze keer kwam er een groep van 15 voetballers mee en ze hadden zelfs supporters meegenomen. Ook van Kollumerzijde was het nodige publiek op deze interland afgekomen waardoor het een gezellige boel was op het veld.

Er werd weer fanatiek maar sportief gespeeld. Kollum deed het beter dan het “grote” oranje en scoorde de meeste doelpunten. Maar het was duidelijk dat het daar uiteindelijk niet om ging. Men was zeer enthousiast en dankbaar dat er even lekker een balletje kon worden getrapt. Dat sport verbroedert werd vanmiddag op het veld van vv Kollum weer duidelijk. Na afloop namen de vluchtelingen de voetbalschoenen met heel veel dank in ontvangst.

Zoals het er nu uitziet is dit voorlopig het laatste zondagmiddagpotje. Maar vraagt de situatie er om dan staat vv Kollum zeker weer klaar!

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button