Buiten regioHoofdnieuwsRegionaalSport

Uitreiking Nijntje Beweegdiploma’s WSBF

SURHUISTERVEEN – Op Maandag 21 maart was het dan eindelijk zover De allerjongste leden van WSBF konden hun examen afleggen voor het Nijntje Beweegdiploma 1 en 2. Dit alles gebeurde in een feestelijk aangeklede Sporthal en onder toeziend oog van ouders en andere familieleden.

Na weken van oefenen toonden de peuters en kleuters  hun vaardigheden. Tijdens de lessen werd de kinderen spelenderwijs geleerd om goed te bewegen, wat van groot belang is voor hun verdere motorische ontwikkeling. Daarnaast kan het gezien worden als een stimulans om kinderen te laten bewegen en te kiezen voor welke sport dan ook. Het behalen van het  Nijntje Beweegddiploma zal in de toekomst net zo normaal zijn als een zwemdiploma.

Na het doorlopen van alle oefeningen slaagden alle 37 kinderen slaagden voor hun examen. Zij kregen hun Nijntje Beweegdiploma uitgereikt door Marten van der Veen, Wethouder Sport en Cultuur.

De lessen voor de jongste leden worden tot aan de zomervakantie voortgezet volgens het reguliere lesprogramma. Gezien het grote aantal aanmeldingen dit seizoen, zal het Nijntje Beweegprogramma zeker een vervolg krijgen bij WSBF.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button