HoofdnieuwsRegionaalSport

Uitslagen Maartenruiters

DE WESTEREEN/SNEEK – Zaterdag 8 februari was er een wedstrijd in Zwaagwesteinde. Rianne Vlasma uit Warfstermolen kwam met haar paard Eros Ramazzotti in de ring. Ze startte voor de tweede keer in de klasse L1 en behaalde 193 punten en een vijfde prijs.

Ook Alberdine Wijbenga uit de Triemen kwam in Zwaagwesteinde aan de start, in de klasse L2 reed ze mee met de 5 jarige Elvis (v.Winningmood) De eerste en tweede proef leverden beide 204 punten op en daarmee twee keer een 1e prijs.
Harmina Holwerda, uit Kollum, is afgelopen zaterdag met drie paarden naar de Friese kampioenschappen dressuur in Sneek geweest.   Franke PJ mocht in de klasse L2 de spits afbijten, ze werden reservekampioen in de klasse L2. Harmina mag met Franke PJ  mogen naar het NK in Ermelo, dit NK is op 8 maart.

In de klasse M1 werd Annette PJ in de klas M1 derde van Friesland. En in de klasse ZZ-licht werd Harmina met Petrus PJ na de kür op muziek 3e.   Harmina maakt met Petrus PJ aan het einde van deze maand de overstap naar het ZZ-zwaar.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button