Sport

Uitslagen TTV Nordic

BUITENPOST / ASSEN – Afgelopen zaterdag speelde Nordic 1 in Assen tegen Buitenpost 2 en De Treffers “70 2 uit Klazinaveen. De eerste wedstrijd was tegen de Treffers ‘70. Voor Nordic speelde Senna Detmar en Zheng-Ze.  Senna beet het spits af tegen Kees van Reiken. Het werd een mooie overwinning voor Senna in drie games. Zheng-Ze speelde de tweede wedstrijd tegen Lars Dokter, Zheng-Ze wist in vier games ook hier de overwinning te behalen. Het dubbel werd ook door de Kollumers gewonnen in vier games. Tussenstand 3-0 voor Nordic. De volgende twee wedstrijden werden vrij eenvoudig door Nordic gewonnen. Uitslag 5-0 voor Nordic.

De tweede wedstrijd van deze middag was tegen Buitenpost 2. Zheng-Ze wist hier zijn eerste wedstrijd tegen Jaap Wetering te winnen in drie games.  Senna speelde de tweede wedstrijd tegen Cas Paauw hij wist deze spannende wedstrijd in vijf games te winnen. Ook het dubbel werd door de Kollumers gewonnen. De andere twee wedstrijden werden allemaal in drie games gewonnen door Nordic. Einduitslag 5-0 voor Nordic. Nordic 1 staat bovenaan met één punt verschil met de nummer twee.

Nordic 2 speelde afgelopen zaterdag in Buitenpost tegen Rotak 2 en Aktief 1. Voor Nordic speelde deze middag Wesley Kreule en Annika de Jong. Wesley speelde de eerste wedstrijd tegen Hanne Hobbelen. Wesley kon helaas de wedstrijd niet in winst op te zetten. De tweede wedstrijd werd door Annika gespeeld tegen  Mathijs Vening ook Annika had moeite met de tegenstander ze verloor helaas in vier games. Ook he dubbel ging naar Rotak. Wesley speelde zijn tweede enkel spel tegen Mathijs Vening hij wist de wedstrijd te winnen in drie games. De laatste partij ging helaas verloren voor de Kollumers. Einduitslag 1-4 voor Rotak.

De tweede wedstrijd was tegen Aktief 1.  Wesley mocht het spits weer afbijten hij kon helaas zijn wedstrijd niet in winst om te zetten tegen Dan Sadyrkulov. Annika speelde de tweede wedstrijd tegen Jelte Bergsma ze wist deze wedstrijd vrij eenvoudig te winnen. Ook het dubbel werd door de Kollumers gewonnen. De tweede wedstrijd van Annika ging helaas in vier games naar Aktief. Wesley wist zijn tweede wedstrijd wel in winst om te zetten. Einduitslag 2-3 voor Nordic.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button