Sport

Uitslagen TTV Nordic

KOLLUM – Zaterdag 26 maart speelde Nordic 1 tegen Vinkhuizen 1 uit Groningen. Vorr Nordic speelde Annika en Zheng-Ze. Alle spelers speelden deze middag twee keer tegen elkaar ook speelden ze twee keer dubbel tegen elkaar. Het eerste dubbel werd helaas in vier games met twee punten verschil verloren van Vinkhuizen. Zheng-Ze wist al zijn enkel spelen deze middag te winnen, waarvan de laatste wedstrijd in vijf games met twee punten verschil in zin voordeel. Annika kon deze middag helaas geen punt behouden voor de Kollumers. Wel werd het afsluitende dubbel gewonnen. Uitslag 5-5.

Zaterdag 2 april speelde Nordic 1 wederom thuis, maar nu tegen TTV Assen. Assen staat op een verdienstelijke tweede plaats in de competitie dus het werd een zware middag voor de Kollumers. Zheng-Ze wist twee van de vier partijen te winnen. Ook de beide dubbel spelen ging naa TTV Assen, waardoor Nordic helaa met 2-8 verloor deze middag.
Nordic 2 speelt mee in de table stars zij speelde afgelopen zaterdag in Hoogeveen. Matthijs en Bastian spelen voor Nordic in dit team. De eerste wedstrijd was tegen Dedemsvaart 3. Matthijs en Bastian wisten al hun partijen te winnen, ook het dubbel ging naar de Kollumers.

De tweede wedstrijd van deze middag was tegen Reflex 3. Ook nu wist Bastian al zijn partijen te winnen. Matthijs verloor helaas zijn eerste wedstijd met het kleinst mogelijk verschil. De tweede partij en het dubbel ging wel weer naar de Kollumers. Waardoor ze op dit moment bovenaan in de competitie meedraaien.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button