HoofdnieuwsRegionaalSport

“V.V.Kollum en ondernemers vereniging HIM slaan de handen ineen”

KOLLUM – Binnen een dorp kan nog steeds veel gerealiseerd worden. Dat bewijzen V.V.Kollum en de winkeliers en ondernemers van Kollum. Naast een prachtig Voetbalplaatjes album en ontzettend veel spaarplezier, heeft het de voetbalvereniging ook nog een bedrag opgeleverd van €4.500,-. Een fantastisch bedrag dat goed gebruikt kan worden, gezien de aanstaande verbouwing van de kleedaccommodatie.

Het begon allemaal met een idee van Jan van der Bijl, keurslager in het dorp. De contacten werden door hem, tussen de voetbalvereniging en de HIM gelegd. Zo is het spreekwoordelijke balletje gaan rollen. Een fantastisch concept met daarin niet alleen één supermarkt die kan profiteren van een extra omzet boost gedurende de zes weken dat de actie heeft gelopen, maar iedere winkelier aangesloten bij de HIM kon deelnemen.

Na de uitreiking van de gratis boeken aan alle spelende leden, waar het eerste exemplaar werd uitgereikt door wethouder Jelle Boerema, waren de reacties over het boek en de prachtige foto’s ook niet van de lucht. De “huisfotograaf” van V.V. Kollum, Roel Bergsma van www.roelsfotos.nl heeft een puik staaltje vakmanschap afgeleverd. “Heb je mij al?”, was een veel gehoorde zin op school, bij ouders en pake’s en beppe’s. De eerste reactie bij het aantreffen van je eigen voetbal plaatje, (gratis verkregen bij de boodschappen, benzine, bouwmaterialen, kleding, brood, biefstuk, bloemkool, spaarrekening of een goudvis) waren alleen al de moeite waard om de actie te organiseren. “Naast het plezier van onze leden en bekendheid voor onze club heeft de actie ook nog zo’n mooi geldbedrag in het laatje gebracht. Een groot compliment aan alle vrijwilligers die hier  hun steentje aan bij hebben gedragen” aldus een trotse voorzitter Bauke Tom Schat.

Na het opmaken van alle kosten en baten kon in januari de balans worden opgemaakt. Uit handen van Arjen Mout, Sierd Henk de Bruin en Harm de Hoop werd er namens de HIM de cheque  overhandigd van € 4.500,-. Het bewijs dat samenwerken daadwerkelijk loont.  Een fantastisch concept en mooie uitvoering die er toe hebben geleid dat iedereen in Kollum en omstreken heeft geweten dat V.V. Kollum in de winkels lag.

De deelnemende winkeliers/bedrijven of sponsoren waren: Jumbo Supermarkt, Auto Beerda, Stellema Verzekeringen, Formido Kollum, Blokker, Bruna, Keurslager Jan en Greetje van der Bijl, Bakkerij van de Bijl, Groenteboer Hummel, Faunaland Numan, Bakkerij Riemersma, Sake Store, De Pruttelpot, Siebe Bos Sport, Vishandel ”Noordzee” Louw Spijkerman, Bos Mannenmode, Restaurant Lauwerland, ABS Steigerbouw, Kollumer Koerier, Bar Dancing Paradiso Bar, Bouwbedrijf Kooistra van der Ploeg, Top1Toys, Alfa Accountants, Autobedrijf Kooistra, Allert Pol Fysiotherapie, Extenso Verzekeringen en Ahead Accountants.

 

Eigen foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button