HoofdnieuwsRegionaal

Veel belangstelling voor informatieavond nieuwbouw Julianastraat/Bernhardlaan

KOLLUM – In het het gemeentehuis in Kollum was dinsdagavond een informatieavond over de geplande invulling van het gebied Julianastraat en omgeving te Kollum.

Het ter inzage liggende wijzigingsplan voor dit gebied voorziet in de herinrichting ten behoeve van woningbouw globaal begrensd door de Wilhelminastraat (noordkant), de Bernhardlaan (zuidkant), de achterste perceelsgrenzen van de woningen aan de Eskesstraat (westkant) en de Spijkerstraat (oostkant).

Het wijzigingsplan biedt ruimte voor in totaal vijf vrije kavels waarvan vier van de gemeente Kollumerland c.a. en één kavel van de woningcorporatie Thús Wonen en de bouw van 19 sociale huurwoningen door de woningcorporatie met bijbehorende tuinen en infrastructuur.
De gemeente was aanwezig voor het verstrekken van informatie over het wijzigingsplan en de door haar uit te geven vier kavels en de aanleg van de infrastructuur en Thús Wonen was aanwezig om informatie te verstrekken over de bouw van de sociale huurwoningen en de uitgifte van één bouwkavel.

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button