HoofdnieuwsRegionaal

Verkiezingswebsite Dantumadiel online

DAMWÂLD – Op dinsdagavond 28 januari lanceerde de gemeente Dantumadiel de unieke verkiezingswebsite www.wiekiestdantumadiel.nl voor de gemeenteraadsverkiezingen in het gemeentehuis van Damwâld. Op de website is alle informatie over de verkiezingen te vinden. Inwoners die nog geen idee hebben op wie ze moeten stemmen, kunnen vanaf eind februari gebruik maken van de stemwijzer die ook via de website te vinden is. 

Op 19 maart 2014 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Dantumadiel. De verkiezingen gaan over de directe leefomgeving van inwoners: de woonplaats, wijk of straat. Om het de kiezer gemakkelijk te maken, lanceert de gemeente een website die antwoord geeft op vragen die inwoners hebben rondom de gemeenteraadsverkiezingen: Wat houdt het in? Welke partijen doen mee? Op wie moet ik stemmen? Hoe kan ik stemmen?

Eind februari kunnen inwoners van de gemeente Dantumadiel gebruik maken van de stemwijzer die hen duidelijk maakt welke politieke partij hun standpunten het beste vertegenwoordigt. Deze is dan te vinden op de website www.wiekiestdantumadiel.nl.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button