HoofdnieuwsRegionaal

Vernieuwde China Garden in Buitenpost zaterdag 14 november open

BUITENPOST – Zaterdag 14 november is het zover, dan openen de deuren van het vernieuwde restaurant China Garden in Buitenpost. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt. Onze gasten kunnen vanaf zaterdag genieten van de all-in keuken€™, aldus eigenaar Cheng Mei. De uitgebreide all-in keuken betekent een wereldkeuken met gerechten uit verschillende landen. Eten wordt een belevenis bij China Garden. Het restaurant is met 400 zitplaatsen groter, biedt meer mogelijkheden en een uitgebreider assortiment.

All-in keuken
Het all-in concept is nieuw bij China Garden. Volgens Cheng Mei zal het even wennen zijn voor de vaste gasten. €˜Toch werkt het eenvoudig, de klant betaalt vooraf en altijd tegen een vast tarief. Dit tarief is afhankelijk van het gekozen arrangement en inclusief alle dranken, uitgezonderd buitenlands gedistilleerd.€™ De drankjes kunnen de gasten zelf bij de bar halen, op verzoek is bediening aan tafel mogelijk. China Garden wordt een restaurant waar gasten onbeperkt kunnen genieten van verschillende wereldgerechten. Zoals een uitgebreide assortiment sushi’s, de lavagrill, teppanyaki, Chinese gerechten, saladebuffetten en luxe desserts.

Reserveren
Reserveren is niet verplicht, maar om teleurstelling te voorkomen verstandig om te doen. Alleen op deze manier kunnen wij gasten een plaats garanderen€™, zegt Cheng Mei. Reserveren kan online via de vernieuwde website www.chinagardenbuitenpost.nl en uiteraard telefonisch via 0511 541297. Van maandag 9 t/m vrijdag 13 november is het restaurant gesloten vanwege werkzaamheden. De afhaal is vanaf donderdag 12 november weer beschikbaar.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button