HoofdnieuwsRegionaal

Videoclip opname van “Het Friesland Duo” (video)

KOLLUM – Zaterdagavond was in Café Smûck in Kollum een videoclip opname van het nieuwe zang duo Wichard meester en Tiny van der Bij, zij vormen samen het nieuwe Friesland Duo. In een bomvol café werden de opnames gemaakt. Wichard Meester en Tiny van der Bij zijn in Kollum op muziek gebied geen onbekenden, de één  (Wichard) zingt o.a. bij shantykoor “De Beurtskippers” en Tiny van der Bij zingt ook al veel jaren van Engels tot Nederlandstalig muziek.

Tijdens een optreden  hebben ze elkaar ontmoet en omdat ze de zelfde hobby’s hadden besloten ze om een keer samen een optreden te geven. Na dit optreden kwamen er veel leuke reacties en samen klikte het, hierop zijn ze naar een professionele studio gegaan en hadden een geschikt nummer gevonden.
“Het Friesland Duo ” is uiteindelijk de naam van het duo geworden. Wichard en Tiny namen contact op met Wim en Diana producties in Groningen om daar hun eerste CD-singel ”Dan ga je maar” op te nemen. De videoclip die bij dit eerste nummer hoort is  zaterdagavond opgenomen in Café Smûck.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button