Ondernemend

Vier gelegenheden waarbij een auto huren aantrekkelijker is

Een auto huren wordt steeds populairder. Omdat het relatief goedkoper is dan het kopen van een auto – denk aan wegenbelasting, onderhoud, brandstof, verzekeringen en de dure parkeervergunningen in ons land. Maar ook omdat menigeen duurzamer in het leven wil staan. Vier voorbeeldsituaties.

Je hebt een vriendenweekend georganiseerd

Een weekendje Duitse voetbalstadions bezoeken met vrienden? Met z’n allen een boerderij in Drenthe gehuurd om Oud & Nieuw te vieren? Het vriendenweekend is weer hip en wie geen gedoe wil over gedeelde benzinekosten, huurt gewoon een auto waarin de gehele groep richting de provincie kan. Autohopper is een goed voorbeeld van een betaalbare service op dit gebied, en actief in heel Nederland. Woon je bijvoorbeeld in Groningen, dan zoek je op Autoverhuur Groningen en kom je al snel terecht bij deze slimme verhuurder die met je meedenkt.

Je plant een gezinsvakantie de zon achterna

Dat slimme meedenken beperkt zich niet tot de bereikbaarheid van de vele plekken waar Autohopper actief is, maar werkt eveneens door in je budget. Er is namelijk de mogelijkheid om rond te rijden met reclame op de huurauto, hetgeen de huurprijs drukt. Het zal jou immers vast niet uitmaken wat er op de auto staat, zolang deze maar rijdt. En aanstootgevende reclames worden afgewezen. Dus ook voor een gezinsvakantie zonder strak geregisseerd plan kies je voor een huurauto: gaan en staan waar je wilt, nooit gebonden aan vertrektijden laat staan moeilijkheden met huurauto’s in het land van bestemming.

Je werkt veel thuis: een eigen auto wordt overbodig

We forenzen minder door het toegenomen thuiswerken. Mooie ontwikkeling, en hopelijk horen we dat ooit terug in de fileberichten. Hoe dan ook is op en neer naar kantoor rijden geen vaste prik meer en staat je eigen auto zo vaak stil dat je hem beter van de hand kunt doen. Voor die enkele keer dat je wel naar je werk gaat of een afspraak ergens in het land hebt, is er de voordelige huurauto. Zoals gezegd ben je op deze manier tevens duurzamer bezig, en niet alleen voor je portemonnee.

Je woont in het buitenland

Je bent Nederland ontvlucht en wilt zo nu en dan een weekje familie en vrienden bezoeken, die in alle uithoeken wonen? Ook dan zijn de voordelige prijzen en aangename voorwaarden van Autohopper een aanrader. Vanuit je woonplaats in pakweg de Dordogna, Lombardije of Andalusië boek je de huurauto, je haalt hem op vlakbij de luchthaven en kunt vervolgens alle plekken van je verlanglijstje afvinken. Belasting, verzekering, het zit allemaal bij het genoemde tarief inbegrepen.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button