VIOD en WTOC in evenwicht

DRIESUM – Zaterdagmiddag stond op sportpark Treffersheech in Driesum de topper tussen VIOD en WTOC op het programma. Beide teams hadden al hun wedstrijden tot dusver gewonnen.

Nadat de kruitdampen waren opgetrokken stond er een 2-2 einduitslag op het scorebord. Een uitslag waar beide teams mee konden leven. WTOC kwam via Jilles Bosma uit een vrije trap op voorsprong. Deze voorsprong werd door VIOD tenietgedaan door vlak voor en na rust te doelpunten. Het slotakkoord was voor Sybren Bosma. Eerst zette hij prachtig de 2-2 op het bord en twee tellen later redde hij op de eigen doellijn een goed ingekopte bal van VIOD. Na 94 minuten floot de prima leidende scheidsrechter Hettema voor de laatste keer.