VIOD Talententeam te sterk voor dames Regioteam NOF

KOLLUM – Op Sportpark Baensein werd woensdagavond  de wedstrijd gespeeld tussen het dames Regioteam Noordoost Friesland en het VIOD Talententeam. De wedstrijd stond onder leiding  van scheidsrechter Jelle Boerema. Bij het Regioteam NOF  waren speelsters van vvKollum, Friese Boys, WTOC, De Lauwers en  v.v. Buitenpost.

Om half 8 werd er afgetrapt en er waren kansen voor beide teams, maar de VIOD dames maakten vlak  voor de rust 0-1. In de 2e helft probeerde het regioteam nog wel de gelijkmaker te maken maar de VIOD dames schakelden een tandje hoger en zij  liepen uit naar 0-4 en dit was ook de eindstand. In het kader  van de actie die v.v. Kollum op dit moment voert via de Klaas-Jan Huntelaar Foundation werd deze wedstrijd gespeeld. U kunt uw stem nog  tot vrijdagmiddag 12:00 uur uitbrengen stuur een mailtje naar [email protected] of klik hier