HoofdnieuwsRegionaalSport

VIOD VR1 oefent tegen regioteam in Kollum

KOLLUM – VIOD en vv Kollum organiseren op vrijdagavond 18 augustus een oefenwedstrijd tussen het eerste vrouwenteam van VIOD en een regioteam waarin talentvolle voetbalsters van negen regionale voetbalclubs vertegenwoordigd zijn. De wedstrijd die op sportpark Baensein te Kollum wordt gespeeld, begint om 19.00 uur.

Het regioteam staat onder leiding van de hoofdtrainers van vv Kollum, Henk de Boer en Atze van der Wijk. De speelsters komen van de volgende verenigingen: VIOD VR2, Kootstertille, Drogeham, Twijzel, Friese Boys, WTOC, de Lauwers, Be Quick Dokkum, Hardegarijp  en vv Kollum.

Een unieke kans voor regionale talenten om zich eens te meten met het hoogste (hoofdklasse!) niveau in de regio. En het sluit natuurlijk heel mooi aan op het succes van de oranje leeuwinnen die het EK onlangs wonnen. Vrouwen- en meidenvoetbal is ook in onze regio groeiende en het organiseren van een dergelijke regio-wedstrijd is een prachtige manier om dat nog meer te stimuleren.

Om zich voor te bereiden op de wedstrijd traint het regioteam vooraf twee keer op het terrein van vv Kollum. De bijzondere wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Jelle Boerema, tevens wethouder van de gemeente Kollumerland c.a. Entree is vrij en er wordt natuurlijk gehoopt op een grote opkomst.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button