HoofdnieuwsRegionaal

Vlag Cultuurcentrum “De Wâldsang” wappert

BUITENPOST – Voor de hoofdlocatie van het nieuwe Cultuurcentrum de Waldsang in Buitenpost ontvouwt het bestuur  de vlag.  Vanaf heden zal dit  logo ‘wapperen’ in Achtkarspelen, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel. “ Muziek en meer……..”  is het motto.

Op 1 september start Cultuurcentrum de Wâldsang op veel locaties met de lessen. Het aanbod is breed en gevarieerd. Voor jong en oud zijn er individuele-  en groepslessen in een grote variatie aan instrumenten.  Ook voor het  meedoen aan  bands, koren en ensembles. Naast muziek gaan ook andere disciplines aanhaken. Zo start er dit najaar een cursus danstheater voor kinderen. Ook voor de basisscholen is er een uitgebreid lesprogramma. Cultuurcentrum De Wâldsang is een cöoperatie van zelfstandige docenten.  Voor informatie en aanmelding verwijst de coöperatie naar haar website www.cultuurcentrumdewaldsang.nl.

 

Op de foto v.l.n.r. de bestuursleden Teije Dijk (voorzitter), Anne IJtsma, Berend Wijmenga, Egbert Reidinga en Jan Geert Nagel (op de foto ontbreken Monique Mols en Theun Stienstra). Geheel rechts coördinator Andries Renema.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button