Buiten regioHoofdnieuwsRegionaalSport

Voetbalschool Veerkr88 organiseert Voetbaltweedaagse in herfstvakantie

BUITENPOST – Voor de eerste keer in haar bestaan zal Voetbalschool Veerkr88 een Voetbaltweedaagse organiseren. Deze vindt plaats in de herfstvakantie, op maandag 21 en dinsdag 22 oktober. Omdat de Voetbaldriedaagse al twee jaar op rij een enorm succes is geweest, kiest Veerkr88 opnieuw voor deze succesformule. De inschrijving is inmiddels gestart via www.veerkr88.nl, daar staat ook meer informatie over de tweedaagse.

Het is de bedoeling dat er wordt afgetrapt op maandag 21 oktober. Wanneer de weergoden niet meewerken, is er voldoende mogelijkheid om uit te wijken naar een andere dag. De insteek is om ervoor te zorgen dat jeugdspelers zeer enthousiast en uitermate fanatiek bezig zijn op sportpark “de Swadde” in Buitenpost. De (voetbal)activiteiten staan allemaal onder begeleiding van gekwalificeerde hoofdtrainers en stagiaires van de voetbalschool (jeugdtrainers van verschillende voetbalverenigingen uit de regio).

Plezier en leerzaam

Op beide dagen zal worden begonnen met een goed georganiseerde voetbaltraining. Deze trainingen staan o.l.v. een hoofdtrainer uit de regio en deze wordt bijgestaan door een jeugdtrainer van v.v. Buitenpost. Doelstelling van de trainingen staan o.a. in het teken van de handelingen met bal. Ook zal er aandacht worden besteed aan het positiespel. Naast deze leerzame trainingen zal er een competitie ‘8 tegen 8’ worden afgewerkt. Ook zal er een competitie ‘4 tegen 4’ met individuele winnaars zijn. Iedere speler krijgt per wedstrijd te maken met verschillende teamgenootjes. Op het einde van de 2e dag wordt hiervan een klassement opgemaakt. In de verschillende leeftijdscategorieën zijn er prachtige prijzen te winnen. Je maakt zelfs kans op een VIP-arrangement bij SC Heerenveen of SC Cambuur. Meedoen is dus zeker de moeite waard!

Prijzen en vele extra’s

Traditioneel bij Voetbalschool Veerkr88 is het schieten op het DHWZ-gatenzeil. Deze activiteit is enkele jaren geleden in het leven geroepen door de hoofdsponsor van de voetbalschool, De Haan Westerhoff Zonwering. Ook tijdens de tweedaagse zullen er prachtige bekers worden uitgereikt, waaronder ‘De Haan Westerhoff bokaal’. Op beide dagen wordt er door vrijwilligers van v.v. Buitenpost een uitstekende lunch verzorgd voor alle deelnemers. Op de eerste dag (21 oktober) krijgt iedere deelnemer een prachtige outfit. Deze outfit bestaat uit een shirt, een broekje en een paar sokken en is mogelijk gemaakt door De Haan Westerhoff en Siebe Bos Sport uit Kollum.

Leuke attracties

Naast alle voetbalactiviteiten wordt er ook gedacht besteed aan de (jongere) broertjes en/of zusjes. Tijdens de tweedaagse zijn er enkele leuke attracties aanwezig waar de jongste jeugd zich lekker kan vermaken. Als afsluiting van de Veerkr88 Voetbaltweedaagse wordt het hoofdveld op sportpark ‘de Swadde’ omgedoopt tot een kolkende voetbalarena. Met luide muziek worden de prijswinnaars bij de verschillende onderdelen aan het publiek gepresenteerd. De prijzen worden dan uitgereikt en de winnende spelers als (voetbal)helden bejubeld.

Voor elke deelnemer een eigen outfit en kans op mooie prijzen en VIP-arrangementen

Meer informatie en Opgeven voor de voetbaltweedaagse? Dat kan via de website van de voetbalschool: www.veerkr88.nl, hier staat ook alle informatie en foto’s van eerdere evenementen.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button