HoofdnieuwsRegionaalSport

Voetbalschool Veerkr88 zal 10e trainingssessie starten in 2014

BUITENPOST – Om uiteenlopende omstandigheden is er besloten om geen trainingssessie te gaan organiseren in het najaar van 2013. Het niet (volledig) beschikbaar zijn van enkele ervaren (jeugd)trainers en de terreinomstandigheden van sportpark de Swadde zijn de belangrijkste redenen daarvan. Daarnaast is het in de praktijk gebleken dat de animo tijdens de najaarssessie lager ligt. De eerstvolgende trainingssessie wordt aangeboden in het voorjaar van 2014.

Voetbalmeerdaagse

Wel zal Voetbalschool Veerkr88 in de herfstvakantie een Voetbalmeerdaagse organiseren. Dit besluit is genomen omdat de Voetbaldriedaagse in de voorjaarsvakantie in de maand mei al twee jaren achtereen een geweldig succes is geweest.

Ook tijdens deze Voetbalmeerdaagse zal plezier en beleving de basis zijn. Er worden goed georganiseerde en leerzame voetbaltrainingen aangeboden. Deze trainingen staan o.l.v. zeer ervaren hoofdtrainers uit de regio bijgestaan door enkele jeugdtrainers. Daarnaast worden verschillende competities afgewerkt. De teams worden tijdens de verschillende (partij-)spelen begeleid door de verschillende hoofdcoaches uit onze regio. Ook zal het voetbalfun gedeelte niet ontbreken. Het complete programma wordt nog bekend gemaakt via de website. Inschrijven mogelijk vanaf september 2013.

Voetbalclinic door Voetbalschool Veerkr88 bij uw vereniging?

Op vrijdag 24 mei en 7 juni hebben de trainers van voetbalschool Veerkr88 twee voetbalclinics verzorgd bij de v.v. Rottevalle en op woensdag 14 augustus is men actief bij de voetbalvereniging Zwaagwesteinde.

Wanneer voetbalclubs in de regio een plezierige (fun) en/of leerzame (technische) voetbalmiddag willen organiseren voor haar jeugdleden neem dan contact op met de voetbalschool via het contactformulier op de website. Ook een (jeugd) activiteit tijdens een jubileum van de club kan worden verzorgd door de ervaren voetbalmensen van Voetbalschool Veerkr88.

Het doel van Voetbalschool Veerkr88

Voetbalschool Veerkr88 is opgericht om op een onderscheidende manier een aanvulling te zijn op de wekelijkse trainingen bij de eigen voetbalclub. De voetbalschool wil een bijdrage leveren om jeugdspelers van 5 t/m 15 jaar een completere voetballer te maken. Gerenommeerde trainers hebben zich verbonden aan de voetbalschool. De trainingsgroepen zijn niet groter dan tien personen en worden begeleid door twee trainers. Hierdoor is er veel tijd voor individuele begeleiding.

Onze trainingen staan in het teken van verschillende onderdelen, welke wij in de voetbalsport tegenkomen. Deze (technische) vaardigheden moeten worden vertaald (en worden gebruikt) tijdens de wedstrijd op de zaterdagmorgen bij de eigen vereniging. De volgende onderdelen worden in de cursus behandeld:

  • Dribbelen en drijven
  • Passen en trappen
  • Techniek
  • Loop- en coördinatie
  • Scoren
  • Partijspelen
  • Keeperstraining
  • Mogelijkheid specifieke voetbaltraining 12 t/m 15 jarigen

Voetbalschool Veerkr88 is volop in beweging.

Meer informatie en nieuwe ontwikkelingen rondom Voetbalschool Veerkr88 kunt u lezen op de website; www.veerkr88.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button