HoofdnieuwsRegionaalSport

Volop acro successen voor GVV

SNEEK – Een acro weekend voor GVV teams uit Feanwâlden. Zaterdag de 3de plaatsing en zondag de 4de mogelijkheid voor teams.

Op zaterdag stonden 6 teams klaar van GVV. Goud was er voor Trude Bergsma en Dian Smid bij de D duo’s. Ook Lisanne Muller, Femke Boonstra en Marijke Vonk behaalden deze hoogste eer met hun oefening in de E senioren trio’s.

Voor Simone Veenstra, Jente Jongsma en Mirthe Aantjes was het een druk weekend want ze moesten beide dagen aan de bak. Op zaterdag kregen ze het brons om gehangen en op zondag was er voor het E junioren trio zilver. Het weekend kon voor deze dames niet meer stuk.

Een bijzondere oefening lieten Benthe Pelk en Arjenne Steenbergen zien de jury wist dit ook te waarderen en ze kwamen dan ook uitzonderlijk hoog uit met hun punten. Goud was er al klap op de vuurpijl voor dit duo.

Bij de pupillen kwamen Demi Braam en Joan Ellens in actie een paar welke slechts enkele weken samen op de vloer staat. De oefening kwam volgens de jury op technisch gebied nog wat te kort en daar zullen de dames de komende weken nog even aan sleutelen. Ze kregen al wel het zilver om gehangen maar hebben nog niet voldoende punten om door te stromen.

Bij de D trio’s streden twee teams mee Rixt de Jong, Cheyenne Nijboer en Jacqeuline Osinga behaalden met een mooie oefening het brons binnen. Jildou Kootstra, Berber Swart en Naomi Jongeling hebben vier weken niet kunnen trainen omdat Naomi lelijk was gevallen bij het maken van een salto Afgelopen vrijdag hebben ze voor het eerst weer voorzichtig getraind en in Sneek hebben ze laten zien dat het echte doorzetters zijn, 4e plaats!!

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button