EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Voorbereidingen wereldrecord langste ballonnenlijn in volle gang ( Fotoupdate)

KOLLUM – De voorbereidingen om het wereldrecord  langste ballonnenlijn (25 km)  te  realiseren zijn in volle gang. Het is de bedoeling om een ballonnenlint met 250.000 ballonnen door heel Kollum te maken. Vanaf woensdagmiddag zijn er zo’n 25 enthousiaste vrijwilligers van de Voorstraat, Ooster- en Westerdiepswal en Mr. Andreastraat begonnen met het opblazen van een groot deel van de ballonnen.

Dit gebeurde in het lege winkelpand van Hans Textiel, dit is een mooie opslag voor de duizenden ballonnen. De groep mensen kreeg  al steeds meer handigheid, o.a. in het knopen van de ballonnen. Met veel plezier en gezelligheid werd er goed samengewerkt door deze groep vrijwilligers.

UPDATE: Donderdagavond waren in het oude postkantoor velevrijwilligers bezig met het opblazen van duizenden ballonnen, zelf met een stofzuiger werd er lucht in ballonnen gedaan.

Leden van de APK  Sjaaco en Wilco gingen langs de route met het aanvullen van de ballonnen waar het nodig was. Ook in vele garageboxen werden de ballonnen opgeblazen

 

 

Foto’s  Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button