EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Voorbereiding muzikale avond 2014 in volle gang

KOLLUM – TLM Kollum is alweer druk bezig met de voorbereiding voor de Muzikale Avond die gehouden wordt op 21 en 22 maart met dit jaar als thema ‘American Dream’. TLM pakt dit jaar extra groot uit want ze vieren dit jaar hun 40 jarig bestaan!
Het tamboer-, lyra-, majorettekorps werd opgericht op 4 juni 1974 door Jan Boerema en Aafke Poelstra. Even later werd het korps uitgebreid met een majorette groep. Door de jaren heen heeft TLM Kollum zich gevormd tot waar ze nu staan. Zo zijn de majorette groepen ook dit jaar weer naar de Nederlandse Kampioenschappen geweest met een geweldig resultaat. De malletband heeft de laatste jaren een stapje terug moeten doen door  het dalen van het leden aantal. Gelukkig is de malletband nu weer goed op weg. Al zijn ze nog steeds opzoek naar nieuwe leden! Dus schroom niet en meld je snel aan voor de malletband of majorettes. Kijk voor meer informatie op de website.

Eenentwintig jaar geleden had TLM voor het eerst een Muzikale Avond. Dit is uitgegroeid tot een waar spektakel vol met show en dans  opgericht door Dorrie Hilboezen. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische avond te worden vol show, dans en muziek. De eerste dansstukken zijn alweer in elkaar gezet en er wordt alweer hard geoefend. Er wordt ook hard gerepeteerd met de nieuwe muziekstukken die geschreven zijn door de instructeur Johannes Leeverink. Door de goede inzet van de leden en natuurlijk niet te vergeten de vele steun van de sponsoren  is er ook dit jaar weer een Muzikale Avond mogelijk!

De kaartverkoop zal starten op 4 februari en zijn verkrijgbaar bij Poelier Hilboezen te Kollum. De kaarten kosten voor de vrijdagavond € 4,50 en de zaterdagavond € 5,00 per stuk. LET OP:  VOL=VOL. Wees er dus snel bij en kom genieten van deze geweldige avond!

Natuurlijk is TLM dit jaar ook weer te boeken voor een optreden bij u in de buurt. Kijk voor meer informatie op onze website www.tamboerkorpskollum.nl of stuur een e-mail naar [email protected]

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button