HoofdnieuwsRegionaal

Voorlichtingsavond: Omgaan met rugklachten

KOLLUM – Dinsdag 25 maart a.s. van 20:00 uur-21:00 uur, organiseert de Praktijk voor Fysio- en Manueeltherapie Kollum-Grijpskerk een voorlichtingsavond over rugklachten. Hebt u vaak last van uw rug en zorgt dit voor vervelende klachten tijdens uw dagelijks leven en/of werk, dan is deze voorlichtingsavond uitermate geschikt voor u.

Tijdens deze avond krijgt u o.a. uitleg over de anatomie van de rug. Met andere woorden, hoe ziet mijn rug er eigenlijk uit? Hoe zien ruggenwervels eruit en waar lopen de zenuwen en spieren, die klachten kunnen veroorzaken. Tevens krijgt u uitleg over hoe de meest voorkomende rugklachten ontstaan. Dus wat is een hernia? En wat is nu eigenlijk ‘slijtage’? Vaak blijven rugklachten ook onbegrepen en is op foto’s en scan’s niks te zien. U krijgt informatie over wat u zelf aan uw rugklachten kunt doen en wat de fysiotherapie evt. voor u kan betekenen.

Deelname aan deze informatieavond is geheel vrijblijvend en gratis. Wel zouden we graag willen dat u zich van te voren aanmeldt via tel.nr.: 0511-451400 of [email protected], zodat wij de grootte van de groep kunnen inschatten.

In januari j.l. zijn wij gestart met een oefengroep voor mensen met rugklachten genaamd “De rugtriatlon”. De eerste berichten over dit trainingsprogramma zijn erg positief. Tijdens deze voorlichtingsavond zal in het kort uitleg worden gegeven over de werkwijze van deze oefengroep.

U kunt nadere info hierover ook vinden op www.rugspecialistenfriesland.nl

Locatie: Willem Loréweg 3, 9291 MC Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button