HoofdnieuwsRegionaal

Voorlichtingsavond over bevallen in Nij Smellinghe

DRACHTEN – De afdeling verloskunde van Ziekenhuis Nij Smellinghe organiseert op dinsdagavond 29 januari van 19.30 tot 21.00 uur weer de maandelijks terugkerende voorlichtingsavond met rondleiding. Deze avond heeft tot doel om zwangere vrouwen die willen bevallen in Nij Smellinghe alvast kennis te laten maken met het ziekenhuis.

 De avond begint met een presentatie over de afdeling verloskunde en over de kraam- en kinderafdeling. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals pijnbestrijding, borstvoeding en de familiekamer. Bezoekers kunnen op deze avond terecht met al hun vragen.

De avond wordt afgesloten met een rondleiding over de verloskamers, kraam- en kinderafdeling. Voor zwangere vrouwen die misschien willen bevallen in ziekenhuis Nij Smellinghe is dit een mooie kans om het ziekenhuis te bekijken. Ze maken dan alvast kennis met Nij Smellinghe en weten waar ze heen gaan voor deze belangrijke gebeurtenis.

De toegang tot deze voorlichtingsavonden is gratis. De voorlichtingsavond vindt iedere laatste dinsdag van de maand plaats. Belangstellenden dienen zich voor de voorlichting aan te melden via telefoonnummer (0512) 588 520.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button