HoofdnieuwsRegionaalSport

VV Kollum bedankt sponsoren en vrijwilligers

KOLLUM – Tevreden en enorm dankbaar kijkt het bestuur van vv Kollum terug op de festiviteiten in het kader van hun 75-jarig jubileum. Het feest begon op 3 maart 2017 met de officiële receptie en werd afgelopen zaterdag afgesloten met een reünie, een voetbalwedstrijd tussen vv Kollum 1 en het RTL 7 sterrenteam en het optreden van Jan Smit in de feesttent. Tussen genoemde activiteiten door was er een vol programma voor jong en oud onder prachtige weersomstandigheden.

Dit alles werd georganiseerd door een speciaal in het leven geroepen jubileumcommissie en werd mede mogelijk gemaakt door een enorme groep vrijwilligers en sponsoren die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan dit enorme succes. Ook gaat er dank uit naar de buurtgenoten die de overlast die zo’n feest toch met zich meebrengt hebben geaccepteerd. We hebben vv Kollum en ons dorp Kollum hiermee weer fantastisch op de kaart gezet! Wat een inzet en een saamhorigheidsgevoel bij onze club!

Daarom alle vrijwilligers, alle sponsoren, alle buurtgenoten, alle deelnemers heel erg bedankt!! We kunnen met trots en voldoening terugkijken op een week die zijn weerga niet kende!!

Foto’s Roel Bergsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button