HoofdnieuwsSport

VV Kollum en Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk intensiveren samenwerking

KOLLUM – Bij VV Kollum leeft al langere tijd de ambitie om de sportmedische begeleiding te professionaliseren en de vereniging vindt hierbij in de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk een betrouwbare partner om dit te realiseren. VV Kollum en de Praktijk voor Fysiotherapie gaan om deze reden intensiever samenwerken. Dit is vastgelegd in een intentieverklaring, getekend door vertegenwoordigers van beide partijen.

De gevormde medische staf zal bestaan uit de sportverzorger van VV Kollum, Folkert Solle en (sport)fysiotherapeuten Benjamin Zondervan en Klaas Korf. Door deze samenwerking kunnen leden van VV Kollum rekenen op professionele zorg waarbij de onderlinge lijnen binnen de medische staf, zoals de contacten met huisarts, sportarts en andere specialisten kort zijn. Daarnaast kan er bij blessures zowel op de praktijk als op het voetbalveld gerevalideerd worden om zo een snelle hervatting van het voetballen te realiseren.

Verder hebben leden, wanneer zij geblesseerd raken in het weekend, de mogelijkheid om op maandag al een afspraak te krijgen op de praktijk. Ook zal Benjamin Zondervan vanaf 4 april, elke maandag spreekuur houden op de vereniging, van 17:00 – 18:00 uur, waarbij leden vrijblijvend hun blessures of klachten kunnen laten beoordelen.

Lid van VV Kollum en geblesseerd geraakt tijdens het voetballen? Neem dan contact op met de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum – Grijpskerk via 0511-451400 of via [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Back to top button