HoofdnieuwsRegionaalSport

VV Kollum en Ron de Boer continueren samenwerking

KOLLUM – Zaterdag tweedeklasser vv Kollum heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Ron de Boer uit Grijpskerk over de verlenging van zijn contract met een jaar.

De Boer gaat daarmee het vierde seizoen in bij vv Kollum. Helaas wordt net als het einde van zijn 2e seizoen ook zijn derde seizoen beïnvloed door het corona-virus en is het nog steeds onzeker hoe het verloop van de competitie 2020/2021 zal zijn.

Maar beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en zien ernaar uit om dit verder uit te bouwen. Bestuur, technische commissie, staf en spelersgroep zijn uitermate tevreden over de wijze waarop de Boer leiding geeft aan zijn staf, de omgang met de spelersgroep, de inspirerende en gevarieerde trainingen, zijn vernieuwingsdrang en de omgang met de vaste supportersschare.

Het bestuur en technische commissie zijn ook zeer content met het feit dat de volledige staf rond het 1e elftal heeft aangegeven het volgende seizoen graag aan te blijven.

Mede hierdoor kunnen we vol vertrouwen het huidige seizoen, waarvan het verloop nog niet duidelijk is, afmaken en het nieuwe seizoen 2021/2022 tegemoet!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button