HoofdnieuwsRegionaalSport

VV Kollum start met ver/nieuwbouw

KOLLUM – Op maandag 31 maart 2014 is na een lange maar gedegen voorbereiding en vele acties van vrijwilligers dan toch de noodzakelijke ver/nieuwbouw van de accomodatie van vv Kollum van start gegaan. Met een kraan mocht voorzitter Bauke Schat de eerste nieuwbouw handeling verrichten. Als alles volgens planning verloopt kan het totale plan eind september 2014 worden opgeleverd. Er wordt uitgebreid met in totaal 4 kleedboxen en de bestaande kleedboxen worden gerenoveerd. Het totaal wordt overkapt.

Er heeft een gedegen aannemersselectie plaatsgevonden, en voorzitter Schat vindt het verheugend om te constateren dat het Kollumer bedrijven zijn die de opdrachten krijgen (een bouwdeel en een installatietechnisch deel). Het bouwdeel is gegund aan de combinatie timmer- en onderhoudsbedrijf Jerome Veenstra/timmerbedrijf W. Planting, en het installatietechnisch deel aan installatiebedrijf S. Detmar.

Uiteraard zullen ook de vele vrijwilligers die vv Kollum een warm hart toedragen de handen uit de mouwen steken bij het realiseren van de plannen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het afvoeren van sloopmateriaal en schilderwerk. Met het realiseren van deze verbouwing gaat de vereniging een langdurige financiele verplichting aan. Er lopen enkele subsidie-aanvragen waarmee de vereniging deels aanvullende (duurzaamheids)wensen hoopt te  realiseren en deels de exploitatie wat minder hoeft te belasten met rente en aflossing.

Eigen foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button