HoofdnieuwsRegionaalSport

VV Kollum trapt af in 7×7 35+ voorjaarsreeks

KOLLUM – Op vrijdag 22 maart trappen de veteranen van VV Kollum af voor de KNVB 35+ voorjaarsreeks.

In deze voorjaarsreeks strijden de mannen op vier vrijdagavonden (van 22 maart tot en met 10 mei) tegen verenigingen uit de directe omgeving voor de winst. Alle teams uit de poule spelen op deze vier vrijdagavonden bij elkaar op dezelfde locatie. Per speelavond wisselt de locatie. In het najaar (vanaf september) wordt er op dezelfde manier gespeeld in de najaarsreeks.

Met deze spelvorm komt de KNVB tegemoet aan de wensen van veel veteranen die, door tijdgebrek en of om fysieke redenen, niet meer wekelijks tegen (te) jonge tegenstanders willen voetballen. Door mee te doen aan de 7×7 35/45+ Na- en Voorjaarsreeks kunnen ze toch hun favoriete sport blijven beoefenen en daarbij ook nog en gezellige ‘derde helft’ beleven met oude ploegmaten.

Het 35- en 45+ voetbal wordt gespeeld in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 35 of 45 jaar oud zijn. Tevens kan er onbeperkt worden gewisseld en is er geen buitenspelregel. Topfitte 45-plussers kunnen ook uitkomen in 35+ teams, omgekeerd is dispensatie echter niet mogelijk.

Meer informatie over het 7×7 35/45+ voetbal bij VV Kollum kunt u vinden op de website www.vvkollum.nu  of via de KNVB www.voetbal.nl/7tegen7.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button