HoofdnieuwsRegionaalSport

VV Kollum zet zich in voor verkoop Kollumer huis

KOLLUM – Voetbalvereniging Kollum kan een interessant sponsorbedrag van 5000 euro binnenhalen als het de vereniging lukt om de gouden tip te leveren die leidt tot de verkoop van het huis van Anne de Vries en Netty Posthumus aan de Regnerus Meinardystraat 2 te Kollum. Dit mooie huis staat al anderhalf jaar te koop en via de traditionele methodes lukt het niet om het huis te verkopen. Daarom nu een creatief idee waarbij de grootste vereniging van Kollum zich in gaat zetten voor de verkoop in ruil voor een sponsorbedrag voor de club. In totaal maar liefst 5000 euro, waarvan 1000 euro voor de gouden tipgever. “Een bord voor het raam en een presentatie op Funda helpen tot nu toe niet om ons huis te verkopen”, zegt Anne de Vries. “Dus hebben we de grootste sportvereniging van Kollum benaderd om ons te helpen. Als vijfhonderd leden met ons mee gaan denken, moet dat meer kijkers opleveren en wellicht een koper. We hebben voor VV Kollum gekozen omdat onze zoon daar jaren gevoetbald heeft.

” Samen met de makelaar en het bestuur van de voetbalvereniging zijn er spelregels opgesteld. Alle tips gaan via het bestuur naar de makelaar. VV Kollum doet graag mee aan deze creatieve verkoopactie. Voorzitter Bauke Schat:”De leden en de fans van onze voetbalclub kennen natuurlijk samen heel veel mensen. Daar zit waarschijnlijk ook wel iemand tussen die deze woning wil kopen. Als deze gouden tip onze club een mooi sponsorbedrag kan opleveren doen we daar natuurlijk graag aan mee. We hebben namelijk grote plannen voor nieuwbouw van onze accommodatie. We willen een duurzaam en energieneutraal sportcomplex neerzetten dat ook nog eens multifunctioneel gebruikt kan worden. Daar kunnen we dit sponsorbedrag goed bij gebruiken.”

Informatie over het huis:

http://www.funda.nl/koop/kollum/huis-47096618-regnerus-meinardystraat-2/

VV Kollum: http://www.vvkollum.nu/

Op de foto: Anne de Vries (links) en voorzitter van VV Kollum  Bauke Schat geven de aftrap voor de bijzondere

sponsoractie.

Meer informatie:

Anne de Vries, tel. 0621131045, [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

  1. Wellicht is het een idee om een makelaar uit het dorp te kiezen die ook de voetbalclub sponsort. Het verbaast mij ten zeerste dat de club zich hiervoor inzet i.p.v. rekening te houden met de sponsors. Op deze manier houd de club geen sponsors over en moet iedereen weer zijn eigen voetbaltenu gaan wassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button