Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

De Wâldsang: “Meer met muziek!” Nieuw aanbod voor volwassenen

BUITENPOST – Streekmuziekschool De Wâldsang biedt volwassenen ook dit cursusjaar weer een scala aan cursussen en activiteiten aan. De derde versie van deze “Meer met Muziek-agenda” is te vinden op www.muziekschooldewaldsang.nl en op affiches in de regio.
Met de uitgave van de ‘Meer Met Muziek!”-agenda’s haakt de muziekschool in op de trend dat veel volwassenen wel muziek willen (leren) maken, maar dat zij zich liever niet te lang willen vastleggen. Dat het aanbieden van korte cursussen in een behoefte voorziet, bleek uit de bijna 100 deelnemers in het eerste jaar.
Keuze genoeg
Naast een inmiddels vast aanbod, zoals Akkoordbegeleiding op gitaar en piano, AMV voor volwassenen, cursussen trekzak, cajon en directie, is er ook volop nieuw aanbod te vinden. Zo start er een Overdagkoor en zijn er cursussen voor blokfluit(en) en klarinet. Voor kerkorganisten zijn er twee cursussen liedbegeleiding n.a.v. het nieuw liedboek.

De Wâldsang online
Voor diegenen die liever thuis muziekles volgen vanachter laptop of computer verzorgt de Wâldsang ook online aanbod voor zang, gitaar, slagwerk en toetsen. Een inlogcode geeft toegang tot een serie lessen waarin een docent via de webcam uitlegt, vorderingen volgt en feedback geeft.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button